UPDATE: Nieuwe bundel "Elk zing' Zijn lof"

coverEZZL copyUPDATE 18 april 2016:

VERSCHENEN: Vanaf heden is de Klavarskribo-versie te bestellen via de website www.elkzingzijnlof.nl en via Uitgeverij De Banier.
Het is een mooie en handige uitgave geworden, echt een aanrader!
De teksten van de liederen zijn als apart boekje aan te schaffen.


UPDATE 1 maart 2016:
De Klavar-versie gaan op dit moment ter perse!

Bestellen kan via www.elkzingzijnlof.nl (en ook via www.debanier.nl).

27 november 2015.
Binnenkort verschijnt de Klavarversie van de nieuwe muziekbundel ´Elk zing' Zijn lof´ (de notenversie is inmiddels te koop). De muziekbundel bestaat uit 130 geestelijke liederen. De teksten zijn van bevindelijk-gereformeerde dichters vanaf de reformatie tot heden.

De melodieën zijn óf bestaand met een nieuwe zetting, óf geheel nieuw. De liederen zijn bedoeld voor gebruik op school en in het gezin, maar kunnen ook door koren gebruikt worden. De moeilijkheidsgraad is daarom van zeer eenvoudig tot meer uitdagend.

Op de site www.elkzingzijnlof.nl treft u alvast vijf voorbeelden aan. De partituren in zowel notenschrift als klavarskribo zijn voor eigen gebruik te downloaden. 
De bundel is samengesteld door een muzikale werkgroep vanuit het Ds. G.H. Kerstencentrum te Veenendaal. De bundel wordt uitgegeven door uitgeverij de Banier te Apeldoorn.

Inmiddels is het overzetten naar Klavarskribo in volle gang. De verwachting is dat de Klavar-uitgave in het voorjaar van 2016 D.V. zal verschijnen.

Ter kennisneming treft u hier alvast de Inleiding en verantwoording, antwoorden op enkele vragen en de voorlopige inhoudsopgave.
Via de contactpagina kunt u aangeven of u interesse heeft in de Klavarskribo-uitgave.